maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tampere Burlesque presents: Summer course 2016!


Tampere Burlesquen kesän 2016 teemakurssi on täällä! Tällä 6 viikon kurssilla voit perehtyä eri teemojen mukana sinua askarruttaviin asioihin burleskin saralla. Jokaisella tunnilla on siis oma teemansa, tuntien sisällöt vaihtelevat teemasta riippuen; luvassa saattaa olla koreografiaa, improvisaatioharjoituksia, riisumisharjoituksia tai melkeinpä mitä vaan!

Kurssin vetäjinä toimivat Tampere Burlesquen turbonaiset Olivia Rouge ja Stella Polaire. Molemmat naiset ovat tahoillaan opettaneet erilaisia työpajoja ja haluavat nyt pureutua erityisesti tällä kurssilla paljon kysyttyihin asioihin.

Voit osallistua joko kaikille kuudelle teematunnille tai valita vain sinulle parhaiten sopivat tunnit. Koko 6viikon kurssin hinta on 140€/hlö (sis. 6x 90min) tai tunnit yksittäin 30€/kerta. Koko 6 vkon kurssi maksetaan etukäteen, yksittäiset tunnit voi maksaa myös etukäteen tai tunnille saavuttaessa käteisellä.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 23.5 mennessä sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com

HANSKAT (opettajana Stella Polaire)
1.6.2016 klo 17:30-19

Hanskat ovat kuuluneet burleskiesityksiin pitkään. Mutta miksi niitä käytetään? Ja mihin? Mikä funktio hansikkaitten riisumisella on numerossa? Hanskat –teematunnilla käydään läpi hanskojen riisumisen tapoja, mutta ennen kaikkea sitä, miksi ja milloin tätä proppia kannattaa käyttää.

FLOORWORK (opettajana Olivia Rouge)
8.6.2016 klo 17:30-19

Yksi burleskin oleellisista osa-alueista on myös floorwork, eli lattialla tapahtuva liikehdintä/koreografia. Kuulostaa helpolta, mutta se vaatii paljon yksityiskohtien hiomista näyttääkseen edustavalta. Tällä tunnilla opetellaan siis floorworkin keskeisimpiä liikkeitä ja tekniikoita, miten sinne lattialle mennään ja miten sieltä noustaan takaisin ylös? Tunnilla tehdään lämmittelyä, käydään läpi tekniikkaa ja tehdään lopuksi pientä koreografiapätkää.

PROP WORK (opettajana Stella Polaire)
15.6.2016 klo 17:30-19

Burleskiesitysten rekvisiittana voi käyttää melkeinpä mitä vaan puuhkista ja viuhkoista alkaen aina kylpyammeisiin ja avaruusmiehiin päättyen. Proppien tarkoitus on kuvittaa tarinaa, jonka esiintyjä haluaa yleisölleen kertoa. Prop work –teematunnilla perehdytään tarinankerrontaan proppien avulla ja pohditaan, millaisia proppeja voi ja kannattaa käyttää, ja milloin ne ovat tarpeen.

YLÄOSAT JA KORSETIT (opettajana Olivia Rouge)
22.6.2016 KLO 17:30-19

Tällä paljon toivotulla tunnilla käydään läpi korsettien ja yläosien riisuntaa. Miten voit tehdä sen mahdollisimman sensuellisti? Mitä tulee ottaa huomioon korsetteja käyttäessä? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen tällä tunnilla!


POSTURE AND DETAILS (opettajana Stella Polaire)
29.6.2016 KLO 17:30-19

Esiintyminen alkaa siitä, miten esiintyjä on läsnä lavalla. Läsnäolon tapaa määrittävät useat tekijät, jotka liittyvät numeron teemaan ja mahdolliseen rooliin tai hahmoon, jonka esiintyjä lavalle tuo. Myös muutokset läsnäolossa vaikuttavat paljon siihen, miten numero välittyy katsojalle. Posture and details –tunnin aikana tutkitaan kehonkieltä, mietitään yksityiskohtien merkitystä ja tehdään harjoitteita kehon käyttöön liittyen.

LOVE YOURSELF (opettajana Olivia Rouge)
6.7.2016 KLO 17:30-19

Tämä tunti keskittyy täysin vain sinuun ja sinun omaan vartaloosi. Burleskissa erittäin tärkeässä osassa on omata suhteellisen hyvä itsetunto tai tuntea itsensä kotoisaksi omassa vartalossa, myös omaan vartaloon koskeminen on tärkeä asia huomioida. Monelle meistä oman ihon koskettaminen seksikkäässä mielessä ei tunnu ominaisimmalta, joten siihen on paras pureutua tällä tunnilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti