sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Stage make-up with Millie Dollar!


Nyt on oiva tilaisuus päästä loistavan meikkitaiteilijan oppiin! Millie Dollar on toiminut burleskiesiintyjänä jo kymmenisen vuotta ja on tunnettu klassisen kauniista lookistaan. Nyt hän saapuu Tampereelle esiintymään Teerenpeli Tease - Drama-iltaan ja opettaa myös lavameikkinsä salat!

Tunti järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 18, 2krs.
Tämän intensiivisen parituntisen aikana voit oppia tekniikoita mm. glitterin käytöstä osana meikkiä, kasvojen korostamisesta (contouring), meikin pohjustuksesta ja muista showgirl-kikoista!

Tunnille saavutaan puhtailla kasvoilla ja mukaan olisi hyvä ottaa ainakin jotain seuraavista meikkitarpeista (HUOM!! Millie tuo mukanaan myös paljon tarvikkeita, mutta aina parempi jos on omia tuotteita mukana!). Erityisesti tähdellä merkityt tuotteet olisi hyvä olla mukana!

- Primer
- Silmävoide
- Meikkivoide*
- Peitevoide (vaaleampi kuin oma ihonsävysi)*
- Läpikuultava puuteri*
- Meikkisieniä
- Beauty Blender-meikkisieni (http://a0.bb-cdn.com/assets/productimages/medium/bebl0001f_2_m.jpg?version=226)*
- Puuterisivellin*
- Viimeistelysuihke (Mac studio fix parasta kuulemma)*
- Luomivärejä (mitä värejä itse haluat + siveltimiä)*
- Kulmakynä tai geeli*
- Kulmasivellin
- Tekoripset
- Ripsiliima (kirkas)
- Irtonaista glitteriä (HUOM! EI askarteluglitteriä! Millie tuo myös glittereitä mukanaan), mieluiten silmämeikkiin/huulipunaan sopivaa
- Poskipuna ja sivellin*
- Korostuspuuteri (highlighter) ja sivellin*
- Nestemäinen eyeliner*
- Ripsiväri*
- Huultenrajauskynä, huulipuna ja sivellin*
- Peili*

HUOM!! Mikäli herää kysymyksiä, ne voi osoittaa sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com! Mutta haluan vielä painottaa, että tunnille osallistuakseen EI TARVITSE olla näitä kaikkia tuotteita :)

Työpajan hinta on 40€/hlö. Ilmoittautumiset tampereburlesque at gmail.com! Työpajaan mahtuu 10 oppilasta ja paja toteutuu jos osallistujia on vähintään 5.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti