UPCOMING EVENTS
"Teerenpeli Tenderfeet - Newcomer's Night!"

Teerenpelin kellarissa tapahtuu jälleen ja tällä kertaa lavalle kipuaa joukko burleskineitsyitä - eli ihan ensimmäistä kertaa tai muutaman kerran esiintyneitä neitokaisia!

Saavu siis juhlistamaan lauantai-iltaa ystävien kera, sillä Teerenpelissä sinut otetaan lämmöllä vastaan.
Tule nauttimaan uunituoreistaa esityksistä, hyvästä musiikista ja herkullisista drinkeistä kera huikean viihdekattauksen!

Illan aikana teitä viihdyttää esityksillään seuraavat esiintyjät:

Beaver Mafia
Eden Divine
Karelian Pie
Lil’ Nanet
Lucie von Lust
Lux Dodgy
Melodie von Kurnauh
Miss Cherry O’Curly
Patty Miel
Rogue Amour
Salty Liquorice
Sandy Clit


Showtime klo 19:00

Liput: 15€, ennakkomyynti alkaa 19..8. Lippuja voi ostaa ennakkoon Teerenpelin baaritiskiltä. Ulkopaikkakuntalaiset voivat varata liput itselleen suoraan Teerenpelistä puhelimitse (HUOM! Liput noudettava 24.8 klo 15 mennessä!)
Lippuja on mahdollista saada myös 13€ alennushintaan Teerenpelin avaimenperällä, joita voi ostaa suoraan Teerenpelistä baaritiskiltä 5€ hintaan. Avaimenperällä saat myös mahtavia muita tarjouksia Teerenpelistä!

Teerenpeli on avoinna tuolloin La klo 12 - 04, joten ennen tapahtumaa on oiva mahdollisuus tulla haukkaamaan hieman Teerenpelin maankuuluja
jättitoasteja eli sulameita ja nauttimaan heidän oman panimonsa tuotteista.

Tapahtuma K18


Syksen muut Teerenpeli Tease päivämäärät julkistetaan piakkoin!

Muista seurata Teerenpeli Teasen omaa sivua tai Tampere Burlesquen sivua saadaksesi kaikki uusimmat infot ja uutiset:
https://www.facebook.com/TeerenpeliTease
https://www.facebook.com/TampereBurlesque

Mahdolliset kysymykset tapahtumasta voi ohjata osoitteeseen: teerenpelitease at gmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HORROR & TEASE SHOW
12.10.2019, Klubi, Tampere

Tampereen kreiseimmät Halloween-bileet!
Horror & Tease Show:ta on järjestetty jo vuodesta 2011 lähtien eri tapahtumapaikoilla, viime vuonna oli jälleen päräyttävät bileet Tampereen Klubilla ja tänä vuonna tietenkin uudestaan!

Ilta on siis täynnä burleskia, dragia ja kaikkea mahdollista halloween-meiningeissä. Lavalla nähdään toinen toistaan karmaisempia numeroita räväkällä asenteella, esiintyjät julkaistaan alkusyksystä.

12.7 lähtien on mahdollista ostaa edukkaita PÄÄ PUSSISSA- lippuja Tiketistä ja elokuussa tulee normaalihintaiset lippumme myyntiin.
PÄÄ PUSSISSA liput: 22€
Normaalihintaiset liput: 28€ (12.8 eteenpäin), ovelta 32€. Tapahtumassa palkitaan ruhtinaallisesti myös parhaat ja kamalimmat asut! Kannattaa siis panostaa ulkomuotoon.

Mahdolliset kysymykset tapahtumasta voi ohjata osoitteeseen: oliviarouge@gmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Burleski varietee / TTT-klubi 30.10 & 9.11

Tervetuloa viettämään glamourintäyteinen illanvietto, jossa Tampere Burlesque vie aikamatkalle salakapakkamaisiin tunnelmiin! Ikimuistoinen show yhdistelee sulavasti burleskia ja sirkusta. Illan aikana yleisö saa kokea ihastusta, jännitystä ja aimo annoksen huumoria! Luvassa kaksi iltaa, keskiviikkona 30.10 sekä lauantaina 9.11.

30.10. esiintyjät
Olivia Rouge
Holy Curves!
Miss Acrolicious
Handsom Stark
Tangobatics
Stella Polaire
Miss Woop de Doo
Tinker Bell
India Wilde 


9.11. esiintyjät
Olivia Rouge
Holy Curves!
Miss Acrolicious
Handsom Stark
Tangobatics
Stella Polaire
Miss Woop de Doo
Gigi Praline
Dick Tator
 
Molemmissa illoissa juontajana Suzie Dynamite, musiikista vastaa DJ Jirci.

Burleski on kiusoittelun taidetta

Burleski on lähtöisin 1800-luvulta. Taiteenlajissa yhdistyy teatraalisuus, tanssi, musiikki, performanssi, huumori ja luova striptease. Burleskissa paino on kuitenkin enemmän samalla Tease kuin Strip. Burleskin kulta-aika sijoittuu 30-50 -luvuille. Uuden burleskin aalto kehittyi 90-luvulla, ja Suomeen laji rantautui vuonna 2007. Nykyään burleskia on nähtävillä ympäri maailmaa, ja lajista on tullut niin suosittu, että monilla tanssistudiolla voi käydä burleskitunneilla viikoittain.

Tampere Burlesque on vuonna 2016 perustettu yhdistys, joka haluaa tuoda burleskin yleisölle helposti lähestyttävänä taiteenlajina ja tarjota erilaisia tapahtumia ja työpajoja niin Tampereella kuin lähikunnissakin.