WORKSHOPS

Tampere Burlesque is determined to bring all kinds of workshops and learning possibilities to everyone who is craving to learn more about the art of burlesque. Olivia and Stella teach plenty of workshops themselves and Olivia also teaches weekly classes at the Dance Studio Razzmatazz as well as in her own School of Burlesque.

In addition to this Tampere Burlesque brings many talents and teachers from all over the world  to provide you with the BEST quality of teaching there is.

You can also ask for private lessons, hen party workshops and classes for your event or whatnot through us! Just contact us via e-mail tampereburlesque@gmail.com. We are more than happy to be at your service!

Year 2020

Year 20199.11 Beginner's Guide to Burlesque
23.11 Fan dance workshop

Beginner’s Guide to Burlesque
9.11.2019 klo 12-14 @ Tanssistudio Razzmatazz


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 25.10.2019 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea

23.11.2019 klo 13-14:30 @Tanssistudio Razzmatazz
 Fan dance workshop with Olivia Rouge
 


Tervetuloa viettämään kurssia ihastuttavien viuhkojen parissa!

Opetellaan klassisten höyhenviuhkojen ja silkkiviuhkojen käyttöä! Ensin luvassa tekniikkaosuus, jonka jälkeen teemme pienen koreografian viuhkoilla. Tunnilla on lainassa muutamat suuremmat höyhenviuhkat, mutta pääasiassa työskentelemme pienien viuhkojen kera. Lainaksi saa myös muutamia silkkiviuhkoja, mutta jos itseltä löytyy omia viuhkoja, niin ota ihmeessä mukaan!

Hinta: 45€/hlö
Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com
merkitse otsikoksi FAN DANCE WORKSHOP, kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.
Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs